Takumi 2019-06-08T12:22:57+00:00

Takumi

Takumi is een Japans restaurant op de Marnixplaats, gespecialiseerd in authentieke ramen. Ze hadden nood aan iemand die hun sociale media kon beheren. Zelf focussen ze zich, nogal begrijpelijk, liever op het koken. En op de uitbreiding. Intussen openden ze immers maar liefst twee nieuwe vestigingen in Antwerpen.

VOORBEREIDING


Takumi gaf me de vrijheid om zelf de stijl te bepalen. Heerlijk! Voor de foto’s vond ik het dan ook belangrijk dat ze vooral de sfeer in Takumi uitstraalden. Takumi staat voor een open en ongedwongen sfeer. Eten speelt de hoofdrol. Er gaat erg veel aandacht naar het bereiden van die opvallend lekkere kom ramen. Het perfecte comfort food. Na een halve dag shooten bij Takumi heb ik genoeg materiaal om een paar maanden content te genereren op hun social media-kanalen.

RESULTAAT

Binnen de sociale media strategie kozen we voor het Engels als voertaal. We testen verschillende hashtags uit om te bekijken wat het beste werkt. We hebben veel oog voor variatie in de posts. Nu eens gaat het over het bereiden van de ramen, dan komt het interieur aan bod, het personeel of het heerlijke terras. Resultaat: meer interactie op individuele posts en een instant stijging van het aantal volgers.

Interesse? Ik kom met veel plezier bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van je noden werk ik een plan op maat uit en bekijken we hoe ik je het best kan helpen.