Maurice 2019-06-11T10:50:43+00:00

Maurice

Maurice is een gezellige koffiebar aan het station van Antwerpen-Berchem waar je iedere zondag kan genieten van een uitgebreide brunch. Eigenares Véronique nodigde me uit om de sfeer van de koffiebar in beeld te brengen met foto’s voor de Instagram-feed en een filmpje voor de website.

"Super happy, je foto’s zijn zò mooi! Zo naturel en hélemaal in de stijl van Maurice!"

Véronique Leysen

VOORBEREIDING


Maurice had al een mooie gedefinieerde huisstijl die naadloos doorloopt in hun sociale media. De uitdaging voor mij was om ervoor te zorgen dat mijn foto’s zonder stijlbreuk bij hun bestaande beelden zouden aansluiten. Een mooie opdracht, die zowel ikzelf als Véronique als geslaagd beschouwen!

Voor het filmpje koos ik eerst de muziek. Ik wilde iets luchtig, een tikkeltje dromerig en iets dat perfect paste bij de sfeer op de zondagsbrunch bij Maurice. Ik filmde een hele ochtend en verzamelde beelden van hoe ze het eten bereidden, hoeveel aandacht ze besteedden aan de inrichting van de bar en hoe mensen genoten van de brunch. Doel van het filmpje: jou doen aanschuiven aan de volgende zondagbrunch. Ik zou het wel weten…

RESULTAAT

Na een ochtend shooten had ik voldoende materiaal om bovenstaande filmpje te maken. Daarbij verzamelde ik foto’s die twee maanden lang dagelijks voor social media content kunnen zorgen.

Interesse? Ik kom met veel plezier bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van je noden werk ik een plan op maat uit en bekijken we hoe ik je het best kan helpen.