Kell’s Advice 2019-06-30T19:03:43+00:00

Kell’s Advice

Kelly is personal shopper. Met Kell’s advice werkt ze vanuit Antwerpen en geeft ze mensen stijladvies tijdens het winkelen. Door haar drukke agenda, heeft Kelly zelf niet zoveel tijd voor haar social media strategie. ‘Uitbesteden maar’, dacht ze. Zo kwam ik op de proppen. Samen werkten we een plan uit om haar Instagram en Facebook weer leven in te blazen. Kelly wil vooral dat mensen bij het zien van haar Instagram meteen weten waar het om gaat: Kelly maakt van jouw shopavontuur een succesverhaal met stijl!

VOORBEREIDING


First things first; Kelly had dringend nood aan kwaliteitsvolle content in een gedefinieerde stijl. Haar Instagram was een mengeling van persoonlijke posts, oude foto’s van haar modellendagen en quotes. We bekeken gelijkaardige Instagram-accounts en leren eruit. ‘Behind-the-scenes’ beelden zijn een perfecte manier om haar job als personal shopper toe te lichten en haar expertise en stijl in de verf te zetten.

Daad bij het woord! Tijd om een shoot in te plannen.  Kelly nam me mee op een van haar shopping tours. We bezoeken haar favoriete boetieks en de plaats waar ze luncht met haar klanten tijdens een Kell’s experience. Ik leg alles vast. We werken intussen aan een reeks filmpjes. Dat zorgt op regelmatige basis voor unieke content, die Kell’s publiek haar stijl beter doen leren kennen.

Om Kell’s skills nog meer in de verf te zetten en mensen een voorproefje te geven van haar expertise als styliste, besloten we een filmpje te maken met Kell’s summer must haves. Daarnaast zetten we iedere vrijdag op Kell’s sociale media-kanalen in op ‘Inspiration Friday’ waarbij Kelly vertelt hoe ze een bepaalde outfit stylet en uitlegt waar ze op let bij het combineren van kledingstukken voor verschillende gelegenheden.

RESULTAAT

Resultaat: sinds kort is er meer interactie op Kell’s beide social media kanalen en ook de videocontent blijkt een groot succes.

Interesse? Ik kom met veel plezier bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van je noden werk ik een plan op maat uit en bekijken we hoe ik je het best kan helpen.